HOME
 | 
PRODUCTEN
 | 
SERVICE
 | 
ACTUALITEITEN
 | 
BEDRIJF
 | 
CONTACT
terraza bz terrasprofiel
U bent hier:   > Home  > Producten  > Terrasvloeren  > terraza bz terrasprofiel  

terraza bz terrasprofiel

Rendabel en tijdbesparend

 

WERZALIT is een van de eerste fabrikanten die met het terraza bz terrasprofiel een lastdragende vloerbedekking met Duitse bouwkundige goedkeuring biedt. terraza bz is dus niet alleen geschikt voor uw terras, maar ook voor uw balkon!

 
Voordelen in één oogopslag:
Bouwkundige goedkeuring als lastdragende vloerbedekking
Snelle, economische montage
Onzichtbare bevestiging
Doordacht systeem uit één hand
Gesloten lengtevoeg
Stijlvolle vormgeving met vele mogelijkheden

Lastdragend en gehomologeerd

Het terraza bz terrasprofiel en de bijbehorende OC-lat bz kunnen als dragende vloerbedekking voor balkons en terrassen, uitgangsbordessen, galerijen en loggia's, trapopgangen en -bordessen worden gebruikt. terraza bz terrasprofielen kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis worden geïnstalleerd. Ze besparen tijd en geld, omdat bij gebruik van terraza bz een lastdragende ondergrond niet nodig is. Uiteraard bieden wij in het WERZALIT accessoireprogramma ook de bijpassende schroeven met bouwkundige goedkeuring. Deze hebben eveneens de aanduiding bz.

 

Praktisch: de gesloten lengtevoeg

Het gepatenteerde kliksysteem van het terraza bz profiel garandeert probleemloze montage met smalle of brede lengtevoegen, geheel naar wens. Het bijzondere daarbij: de lengtevoegen zijn gesloten! Open voegen, waardoor kostbaarheden, vuil en eten vallen, of onkruid zou kunnen groeien, bestaan niet bij terraza bz. Het profiel kan aan beide kanten worden gebruikt. Beide oppervlaktevarianten, fino met fijne ribbeling of medio, breder geribbeld, onderscheiden zich door een bewust klassiek design.

 

 

Let op!
Vóór de montage van terraza bz terrasprofielen in ieder geval eerst onze instructies in de montagevoorschriften, resp. bijsluiters lezen en in acht nemen in het download-bereik rechts. terraza bz kan alleen als lastdragend profiel worden gebruikt als aan alle eisen van de bouwkundige goedkeuring is voldaan.

 

EPD Umwelt-Deklaration

Together with VHI, we are committed to sustainable building via EPDs for WPC decking boards and WPC facade elements at IBU.

 
© 2020 
WERZALIT Deutschland GmbH

Gronauer Straße 70
D-71720 Oberstenfeld

Openingstijden telefooncentrale:
Ma.-Do. 7.00 - 12.00 uur
  13.00 - 16.45 uur
Vr. 7.00 - 12.00 uur
+49-(0)7062 / 50 - 0

Fax:
+49-(0)7062 / 50 - 208