HOME
 | 
PRODUCTEN
 | 
SERVICE
 | 
ACTUALITEITEN
 | 
BEDRIJF
 | 
CONTACT
Veerlatten
U bent hier:   > Home  > Producten  > Veerlatten  

Veerlatten

Wakkere concepten voor goede slaap

 

Uit beuken-vormtriplex zijn WERZALIT veerlatten gemaakt. Als langzaam groeiend hardhout bewijst beukenhout zich als tientallen jaren als optimale grondstof voor veerlatten - vooral in puncto weerstand bij belasting en houdbaarheid. WERZALIT heeft - ook in samenwerking met klanten en leveranciers - verschillende concepten ontwikkeld, die voldoen aan de finesses van ergonomische eisen.

 
Voordelen in één oogopslag:
Beukenhout voor optimale producteigenschappen
Ontwikkeling van verschillende concepten voor uiteenlopende ergonomische eisen
ISO 9001-gecertificeerde productie
Gegarandeerde kwaliteit door WERZALIT eigen controles
Europa- en wereldwijde contactpersonen
Zekerheid van levering en hoge beschikbaarheid
Tientallen jaren productie-ervaring
Individuele innovaties en speciale oplossingen
Coöperaties op gebied van advies en ontwikkeling
Breed productassortiment en kleurdiversiteit

Kwaliteit, die zich bewijst
Alle fabrieken evenals de organisatie zijn gecertificeerd conform ISO 9001 en onderworpen aan lopende controles. Een goed georganiseerd kwaliteitsmanagement zorgt daarvoor, dat alle wettelijke parameters en kwaliteitrelevante parameters zoals de formaldehydemissie worden nagekomen. De tientallen jaren aan ervaring van WERZALIT worden door onze klanten graag benut voor het advies bij de ontwikkeling van nieuwe producten. De samenwerking gaat veel verder dan een klant-leverancier-verhouding en toont zich in duurzame partnerschappen.

 

Laag voor laag know-how

De wortels van WERZALIT liggen in de houtverwerking. Als eerste aanbieder van industrieel geproduceerde veerlatten is het bedrijf tegenwoordig wereldwijd marktleider. Intussen kunnen wij bogen op meer dan 50 jaar ervaring. Met twee locaties, Duitsland en Roemenië, beschikt WERZALIT met de productie van tot wel 400.000 veerlatten per dag over de grootste capaciteit op de markt.

 

Service uit bijzonder goed hout gesneden

Europa- en wereldwijd staan u contactpersonen ter beschikking door eigen vertegenwoordigers en vertegenwoordigingen. Extreem hoge flexibiliteit in de productie, korte levertijden en een groot productievolume garanderen uw voorziening en beschikbaarheid. Of eersteklas beukenfineer- of kurkoppervlakken, decoratieve foliecoatings, beharste of ruwe oppervlakken, complete ommantelingen als bescherming tegen vochtigheid, antiseptische werking, verschillende structuren, radii, breedte, dikte en formaten - er bestaat niets, wat WERZALIT op het gebied van veerlatten niet voor u kan realiseren. Uw eigen ideeën zijn ons meer dan welkom. Ook hier gaat het om snelheid en flexibiliteit. En vanzelfsprekend ondersteunen wij u als klant met het maken van beursmonsters, prototypes en veel meer.

 

Opmerking:
Geen verkoop aan de eindverbruiker!

 

 


© 2020 
WERZALIT Deutschland GmbH

Gronauer Straße 70
D-71720 Oberstenfeld

Openingstijden telefooncentrale:
Ma.-Do. 7.00 - 12.00 uur
  13.00 - 16.45 uur
Vr. 7.00 - 12.00 uur
+49-(0)7062 / 50 - 0

Fax:
+49-(0)7062 / 50 - 208